Vernieuwde website voor ’t Schoor

Door Erfgoedcentrum 't Schoor Udenhout 4 september 2020
Nieuws
Schoor
Foto: Een voorbeeld uit 'Wie herken je op de foto?'

Er is afgelopen zomermaanden heel hard gewerkt om een compleet nieuwe website te bouwen voor ’t Schoor, heemcentrum voor Udenhout en Biezenmortel. Steeds meer mensen focussen minder op teksten, maar meer op beelden. De nieuwe website is dan ook helemaal gebouwd rondom beeldmateriaal.

Er staat veel informatie op www.schoorudenhout.nl, ondersteund met foto’s en films. De informatie is onderverdeeld in Nieuws, Activiteiten, Informatiebronnen en daarnaast kun je de agenda raadplegen en wordt er informatie over de organisatie van 't Schoor gegeven. 
Uiteraard zit de mogelijkheid erin om door te klikken naar de WIKI Udenhout en naar bevriende organisaties. Of kijk bijvoorbeeld eens op de webwinkel, bij de keuze “Genealogie” of bij de nieuwe rubriek: Wie herken je op de foto? Er worden steeds nieuwe foto’s geplaatst, waarbij de bezoeker op de website wordt gevraagd of hij/zij de mensen op de foto herkent, meer van de situatie weet of het jaartal kent. Geef die nieuwe informatie dan door aan ’t Schoor, zodat de foto’s voortaan met de juiste gegevens voor de toekomst worden bewaard. 

Geplaatst door

Erfgoedcentrum 't Schoor Udenhout

Zoeken op Erfgoed Tilburg