Kijkdag bouwplaats Bibliotheek LocHal

Door Bibliotheek Midden-Brabant 30 mei 2018
Open dag
Loc Hal

Er wordt enorm hard gewerkt aan de LocHal in de Tilburgse Spoorzone. De contouren van de nieuwe locatie van de Bibliotheek in het hart van de stad tekenen zich al af. Het iconisch gebouw is tot op het bot gestript en wordt nu met behoud van de glas- en staalconstructie opnieuw opgebouwd.

Belangrijke toevoeging in de nieuwe LocHal zijn de imposante textiele wanden, die op Tilburgse bodem bij TextielMuseum worden ontworpen en geproduceerd.

Op zaterdag 2 juni, de dag van de bouw en architectuur, is de bouwplaats van de LocHal tussen 13.00 en 16.00 uur vrij toegankelijk voor publiek. Je kunt de nieuwe trappen beklimmen naar de eerste en tweede verdieping, een staal zien van de textielen en een indruk krijgen van hetgeen er komen gaat. Ook kun je dat weekend gratis het Textielmuseum bezoeken en zien, horen en voelen hoe de textielen voor de LocHal daar ontwikkeld worden.

Het belooft een overweldigende ervaring te worden, dus neem je familie en vrienden mee en wandel over deze indrukwekkende bouwplaats die straks Bibliotheek wordt.

Verlopen

Datum en tijden

Zaterdag 2 juni tussen 13.00 en 16.00 uur, vrij entree

Locatie

LocHal, Burgemeester Brokxlaan Tilburg (achter het station)

Geplaatst door

Bibliotheek Midden-Brabant

Zoeken op Erfgoed Tilburg