Piushaven Wintergloed

Door Pop Up Cinema 5 december 2017
Film
Wintergloed Fac82C719216B5D46Da25276F5E654Bd
Foto: Foto: Babette Kort

Tijdens het evenement 'Wintergloed' in de Piushaven op zaterdag 9 december 2017 heeft Pop Up Cinema een bioscoop gecreëerd in een van de kajuiten. In de mini-bioscoop kun je kijken naar een kort doorlopend nostalgisch filmprogramma. Video archiefmateriaal uit Tilburg en omstreken is opnieuw gemonteerd tot een nieuw beeldverhaal. Nieuwe korte verhalen ontstaan uit materiaal dat misschien nog nooit op een groot doek vertoond is. Herken jij de beelden van vruuger?

Heb jij misschien nog beelden van vruuger, van de Piushaven en het woongebied eromheen? Lever ze in! Alle ingeleverde materialen worden geplaatst op www.hetgeheugenvantilburg.nl

Wat en hoe kun je inleveren?

Digitaal: vanaf 20 oktober  t/m 15 december kun je je materiaal digitaal doorsturen naar: vruuger013@gmail.com
Analoog: op vrijdag 9 december is ons inleverloket geopend van 18.00 – 21.00 op de Albatros. Hier kun je je archieffoto laten inscannen (max. twee foto’s per persoon) en een anekdote bij de foto noteren. Video: voor videomateriaal kun je een  downloadable YouTube of Vimeo link aanleveren op het bovengenoemde e-mailadres. Upload je bestand in .mp4 of .mov formaat met een resolutie van 720x560px of stuur dit bestand direct aan ons door (bijv. via www.wetransfer.com)
Foto: mail naar het bovengenoemde e-mailadres een .jpg of een .pdf bestand. Zorg voor foto’s van minimaal 300 dpi.

Voor meer info: www.popupcinema.nu

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Tilburg, Stadsmuseum Tilburg / Erfgoed Tilburg, Wintergloed, Piushaven Levend Podium.

Verlopen

Datum en tijden

Wintergloed is de nieuwe benaming voor het traditionele Lichtjesfeest in de Piushaven. Het festijn begint om 17.00 uur en duurt tot 23.00 uur.

Locatie

Partyboot De Albatros, Piushaven 1b, 5017 AN, Tilburg

Geplaatst door

Pop Up Cinema

Zoeken op Erfgoed Tilburg