Minecraft: Future Blocks of Tilburg

27 juni 2019
Workshop
Minecraft Future Blocks Of Tilburg

Hoe zou Tilburg eruit zien over 50 jaar? Zijn er vliegende auto’s, of drijvende gebouwen? Staat de stad vol wolkenkrabbers, of gaan we terug naar de natuur en wordt de binnenstad een groot park? Laat je fantasie helemaal los gaan, en bouw jouw eigen toekomstvisie van Tilburg in Minecraft!

Het DigiLab organiseert deze zomer 3 gratis Minecraft workshops, waar je samen met andere kinderen aan de slag gaat om het Tilburg van de toekomst te bouwen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan via: digilab@bibliotheekmb.nl (vergeet niet te vermelden voor welke datum je je in wil schrijven!)

Data:

donderdag 18 juli 14:00 – 16:00

donderdag 8 augustus 14:00 – 16:00

donderdag 15 augustus 14:00 – 16:00

Leeftijd: 8 t/m 12

Dit programma is onderdeel van ‘Stadsgezichten in beeld en taal’. De stad is een geliefd onderwerp voor tekenaars en schilders. Door de tijd heen worden steden in beeld gebracht door kunstenaars die vanuit hun eigen perspectief en met eigen gekozen materialen de stad van dat moment vereeuwigen.

De Bibliotheek LocHal (TijdLab en Digilab) organiseert deze zomer verschillende programma’s over Tilburgse stadsgezichten uit het verleden, het heden en de toekomst. 

Verlopen

Datum en tijden

15 augustus van 14.00 tot 16.00 uur

Locatie

Digilab in de Bibliotheek LocHal (Burgemeester Brokxlaan 1000) in Tilburg

Geplaatst door

Zoeken op Erfgoed Tilburg