Workshop TilburgsAns

Door TilburgsAns 16 januari 2019
Workshop
Tilburgs Ans Op Klikos
Foto: TilburgsAns op kliko's

Vormgever Sander Neijnens en illustrator Ivo van Leeuwen geven een workshop over het project TilburgsAns. De workshop bestaat uit twee delen: Een presentatie over TilburgsAns, het vrolijke, eigenzinnige lettertype dat gebaseerd is op het karakter van de stad Tilburg en dat naast letters ook tekeningen bevat van kenmerkende Tilburgse locaties, verhalen, evenementen en woorden; En een workshop, waarbij de deelnemers de stad portretteren aan de hand van zelf gekozen woorden en tekeningen.

De werkstukken van deze workshop worden als idee meegenomen bij de samenstelling van het nieuwe Tilburgs leesplèngske dat ontwikkeld wordt door de Stichting Tilburgse Taol.
Er zijn 30 plaatsen beschikbaar voor de workshop. Deelname is gratis. Je kunt je opgeven door je naam, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan TijdLab@bibliotheekmb.nl. Vermeld daarbij 'Workshop TilburgsAns' en de datum die jouw voorkeur heeft (9 maart of 23 maart).

Deze presentatie maakt onderdeel uit van de programmering rondom het project 'IK KIM SIM. PIRKE HÖSKE KWÈÈK, Ontwikkelingen van leesonderwijs en leesplanken in Tilburg' en is een samenwerking tussen het TijdLab, Stichting Tilburgse Taol, de Fraters van Tilburg en TilburgsAns. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door Erfgoed Tilburg, St. Jacques de Leeuw en Boekenschop.


Bekijk wat er nog meer op het programma staat

Verlopen

Datum en tijden

Zaterdag 9 en 23 maart van 14.00 tot 16.00 uur

Locatie

In het TijdLab van de bibliotheek LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg

Meer informatie

Je kunt je opgeven door je naam, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan TijdLab@bibliotheekmb.nl. Vermeld 'Workshop TilburgsAns' en de datum die jouw voorkeur heeft (9 maart of 23 maart).

Geplaatst door

TilburgsAns

Zoeken op Erfgoed Tilburg