Open Monumentendag: plekken van plezier

Door Werkgroep Open Monumentendag 20 augustus 2019
Evenement
Monumentendag120419 Kerk Korvel081
Foto: Korvelse Kerk (foto Jan van Oevelen)

De Open Monumentendag 2019 heeft als landelijk thema Plekken van plezier. Het thema gaat over de plekken waar mensen voor hun plezier en mét plezier naartoe gingen en gaan. Of dat nu het theater, een park, een sportclub of een café is, het wemelt in ons land van de monumenten van ontspanning, vermaak, plezier en vrije tijd.

In Tilburg en Berkel-Enschot zijn een aantal panden opengesteld waar u met plezier naartoe kunt gaan. Er zijn rondleidingen, live muziek, horeca, sport en spel, en nog veel meer activiteiten. Op zaterdag 14 september zijn monumenten in Berkel-Enschot te bekijken en op zondag 15 september monumenten in Tilburg.

De monumenten / locaties zijn van 11.00 tot 17.00 uur geopend voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Enkele monumenten zijn op andere tijden open. Deze informatie vind je bij de omschrijving van het betreffende monument.

Bekijk alle monumenten die tijdens het weekend geopend zijn achter deze link.

Verlopen

Datum en tijden

Zaterdag 14 september in Berkel-Enschot, zondag 15 september in Tilburg. De monumenten zijn open van 11.00 tot 17.00 uur.

Geplaatst door

Werkgroep Open Monumentendag

Zoeken op Erfgoed Tilburg