Dag van de Spoorzone

Door Gemeente Tilburg 24 mei 2023
Evenement
Spoorzone 2006 Foto Frans De Kok Collectie Regionaal Archief Tilburg
Foto: Spoorzone 2006 foto Frans de Kok, collectie Regionaal Archief Tilburg

Samen met ondernemers en de gemeente reis je deze dag door de Spoorzone. Ondernemers en de gemeente laten zien wat Spoorzone Tilburg te bieden heeft en hoe het gebied zich de komende jaren nog ontwikkelt. Een dag met gratis rondleidingen, vele activiteiten en gezelligheid voor jong en oud.

Ruim tien jaar geleden startte de ontwikkeling van de voormalige NS werkplaats in Tilburg. Het was toen een afgesloten terrein waar niemand ooit kwam, behalve de werklui. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste wijken van onze stad. Een plek waar Tilburgers en bezoekers van onze stad samenkomen om te ontspannen, te werken en te wonen. 

Ontwikkelingen
Maar de Spoorzone Tilburg is nog lang niet af. De volgende tien jaar vinden er nog volop ontwikkelingen plaats en wordt de Spoorzone Tilburg alleen maar mooier. Op 4 juni vieren we wat er bereikt is en wat er nog te wachten staat. Bezoekers van de Dag van de Spoorzone kunnen zich laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast zijn er volop activiteiten en gratis rondleidingen.

In de Spoorzone zijn twee informatiepunten met plattegronden van de Dag van de Spoorzone. Hier kunt u ook de speurtocht en de prijsvraag ophalen. De twee infopunten zijn te vinden bij de LocHal en Finch Building (houten gebouw aan Brokxlaan).

Bij sommige activiteiten en rondleidingen is het noodzakelijk om te reserveren. Op de programma-pagina staat aangegegeven hoe dit kan. 

Check in via spoorzonetilburg.nl om op de hoogte te blijven van het programma.

Verlopen

Datum en tijden

zondag 4 juni van 12.30 tot 18.00 uur

Locatie

Diverse plekken in de Spoorzone in Tilburg

Geplaatst door

Gemeente Tilburg

Zoeken op Erfgoed Tilburg